=Starý dům

=Starý dům

Anotace: A každou noc při svitu měsíce...

 

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Starý dům.

 ***********

 Ten starý dům na konci ulice

 nějaké tajemství skrývá,

 každou noc při svitu měsíce

 tam někdo smutně zpívá.

 Za rozbitým oknem jsou vidět

 něčí stíny temné

 ale ani noční vánek se stíny

 nehne.

 Kdo to tam chodívá?

 Je to snad duch?

 Duch by tu rozvinul cestovní ruch.

 V tom zchátralém domě

bydlí jen starý pán

 a ten je duchařským uměním

 tak trochu znám.

 Duch to však není,je to jen důchodce

 co kdysi bavil svými kouzly

 v cirkuse.

 Chce zpátky,

 tak svoje kouzla v tom starém domě cvičí,

 prý v domě straší,tak to jsou jenim

 řeči,řeči,řeči.

 

Ale starý pán zná to kouzlení,

 v cirkuse ho každý potleskem

 odmění.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,


tam

Autor Květka Š., 09.05.2012
Přečteno 341x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, Tomikk, Doradan, Vee-Vee, Psavec, James Libustka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi, Květuš. ST.

09.05.2012 18:38:06 | Psavec

Moc pěkná báseň ;)

09.05.2012 17:17:25 | James Libustka

Díky...

09.05.2012 17:22:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí