Ehm..

Ehm..

Anotace: ..ehm

ať žije kultura chaosu - vivat
zmenežovat chaos
(přemýšlím nahlas)
je jako bez nádechu chtít zazpívat
prý know-how kýs' má boss
firemní pravlast

- ráj, podnikání dal zelenou, syčí
ze všech koutů Země
hadí byznys, no
svůj vlastní ráj kdekdo v USB klíči
sdílí, lidské plémě
doktrinu přísnou

pořádku zavrhlo, žít na dluh umí
marketing své vůle
podřídí střihu
zvířecí kazajky, zazdí do gumy
jejíž 'ehm' proslulé
úspěch v předstihu

slibuje, odevšad v ohromném echu
nic moc 'ehm' znásobí
chytrost přespříliš
vyzná se, rozinky vybírá v spěchu
něco do zásoby
něco sní.. sdílíš?
Autor Petbab, 10.05.2012
Přečteno 255x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Doradan, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí