Pozdní příchod

Pozdní příchod

Anotace: Od vrásky z lásky, po kárání k milování...

Těšila jsi se z hezkýho dne
přišel jsem pozdě,
a už se ti leskla ta vráska na čele

...

s pokusem omluvy neuspěl jsem,
tak alespoň pohlazení po vlasech pomůže
....nepomůže



Začala jsi mi opět kázat jako otrokovi
posezení na neprosezené pohovce z Ikei,
ještě měla tu vůni novoty
opakovala si dokola ty slova

.... ty klenoty

kdybych nebyl vůl zvedl bych se,
dal ti najevo jak moc mě to všechno zajímá
....nezajímá



jenže představa otevření bytu kde pak bude tak prázdno,
a že zase budu usínat sám a ruka pod dekou bude moje,
poslušně poslouchám a dívám se na tebe očima smutnýho psa...

....


důležitý pokárání ukončila jsi vztyčením ukazováčku
...hrozíš mi jak malýmu děcku
s úsměvem na tváři pak mrkneš na mě
a skončíme zase v posteli...
Autor nikoolkaaa, 10.05.2012
Přečteno 322x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí