sdružení...

sdružení...

Anotace: komparzisti...

vládne ticho
ovšem ne jen tak ledajaké
tvořené nepřítomností zvuku
ale to zvláštní
co vytváří jen někdo
kdo se pokouší
neposkytnout žádné znění….

stojíme naproti sobě
a ani jeden nevydává hlásku
oba máme totiž stejný důvod
žádná slova
nemohou změnit nastalou situaci…

až po chvíli
zahýbal jsem ústy
ona se bezhlesně usmála
s jistotou
že jsem řekl něco zábavného
a já pobaveně sledoval
jak její smysl pro humor vzkvétá
změnila překvapivě obličej
odhodila vlasy z očí
občas udělala lehce absurdní gesto
a já se pozvolna prodíral
medem jejích pohybů
se všemi skrytými smysly možností
kdy každý nádech znamenal otázku
i s možnou odpovědí…

pak jsme oba tázavě ukázali
na zahradnickou lopatku
co ležela opodál
když ani jeden z nás nemá zahrádku
načež nám to došlo
můžeme spolu celý život řešit
co s ní…
Autor enigman, 11.05.2012
Přečteno 270x
Tipy 16
Poslední tipující: laludmi, páááááááá, Aťan, Liška76, Radhuza, Květka Š., Psavec, střelkyně1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)))Ještěže vím co s ní hihihi:))

11.05.2012 18:09:59 | Liška76

A řešení se našlo, ST.

11.05.2012 13:51:45 | Psavec

já ti tu lopatičku vyměním....na tu máš rýč...a nahoře buou rajčátka s okurkami,vedle pórek s mrkvičkou a naproti salátek....tak co mám dělat,když nemohu mlčet,ale musím se smát...a makej:-)

11.05.2012 11:53:03 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí