hlasy Junglí a dubů

hlasy Junglí a dubů

Anotace: .

vyrychtované ksichty

vyrýsované vrásky a vylité hlavy

-

to jsme my

kteří nevzhledně ráno chodíme

s pičou na zádech

nebo násilně přemisťujeme svá nahá těla.


...


tak se mnou hází město

od rohu k rohu

a snažím se nahrabat co nejvíce slunečních paprsků

které mě vracejí zpátky do života.


ono stejně všechno jednou končí

ale zatím nemusí.

stačí si lehnout třeba do trávy nebo někam

a pozorovat

-

vlaky jedou

koně stojí

a krávy serou

a mi se to líbí.

a ani se nemusíte holit.


všechno jsou jen obrazy

tak nakrmím včely a sám zůstanu hladový

a do některých výjevů vstoupím zase nejspíš jako vagabund.
Autor crüshtyphü, 12.05.2012
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí