Jsme dál

Jsme dál

Anotace: ..a ty to chceš vracet

Do retrospektivního vyprávění
pleteš
z nepoddajného lýka
přítomnost
v nelogické touze
vrátit čas
do dob..
drkotání zubů,
sněhových vloček,
rozpačitých vět,
toužebných vzdechů,
pohádkových konců,
tezí co kradou antiteze,
/protože nemají
na nájem
ba ani na svačinu/
a nejistého polibku
s příchutí kávy, Vánoc,
pistácií (na které nemám alergii)
a trochu kýče

Všechno se stejně nakonec rozplyne

/Jakýsi filozof
mám dojem, že to byl Hérakleitos
pronesl výrok
Vše plyne, nic netrvá../

Autor Nussichoco, 13.05.2012
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v době ledové...

14.05.2012 13:13:17 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí