Básnické probuzení.

Básnické probuzení.

Anotace: Když realita ukradne snění a spánek, přichází rozespalá ranní inspirace.

Jak holohlavá pravda saje mé rty,

tiše přivinutá, tělo na tělo.

 

Takhle mi tajně krade růžové sny,

aby jen v bolesti mé srdce utkvělo.

 

Načež růžová mění se na modrou,

to jen aby došla k jedovaté zeleni.

 

A já se ztrácím, ovládána osnovou,

a mé tlející tělo požírají jeleni.

 

Nic už není na svém místě,

a vroucí voda zalévá hnědý prach.

 

To jen vařím si kávu, jistě,

ta probudí mne a sežehne můj strach.

 

Ráno básníka, děsivé a nádherné,

myšlenky na smysl, vždycky tak nezbedné.

 

Není nic čím bych je mohla zastavit,

tak dál jen přemýšlím,

nechci se napravit.

 

Autor Sayuuu, 14.05.2012
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí