~Nevím proč

~Nevím proč

Anotace: ale ty změny počasí cítím...ách jo

~~~~~

Já nevím.

**********

 Já nevím proč nesmím,co asi?

 Předpovídat si počasí?

 

Dopředu to cítím jako „žába“

 to velkou sklenici najít se žádá,

 po žebříčku nahoru si lozit

 dolů po sklenici se budu vozit.

 

Jak dlouho to tam vydržím?

 Moc dlouho ne,brzy si vyskočím

 a jako „falešná žába od počasí“

 počkám si v teple až se vyčasí.

 

Vidíš,teď mě něco napadlo,milý,

 když mě políbíš,tak za chvíli

 stanu se jen tvojí princeznou

 ze žáby rosničky tebou změněnou.

 

Pohádka by to moc pěkná byla

 kdyby už dávno známá nebyla,

 ten princ a žabí princezna hezká

 stejní jsou včera i dneska…

 

……..

 A že to v kostech cítím?

 Tak proč se divím?

 ………….

~~~ 

 

Autor Květka Š., 16.05.2012
Přečteno 332x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, V.N.Losinský, Doradan, enigman, ZILA78, Psavec
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pekne zabicko,rosnicko..
hele povez mi jakpak delas ty pekne odstavce?co to je za kouzlo? Co to je za pohadku..
ja at delam co delam,mam to zalomeny vlevo

16.05.2012 19:51:33 | poeta

Ahojky....
jak se píše nové dílo,nad tím je oranžový nápis
"používat formátovací lištu" na to klikni a jeto.
Pak si zamodři text a klikni na co třeba.Snad jsem to nenapsala blbě....
Tak čauky a ať se daří.Květka.

16.05.2012 22:14:17 | Květka Š.

vřelé díky..to zní snadně

16.05.2012 22:16:18 | poeta

Taky to cítím v kostech, ST.

16.05.2012 19:11:33 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí