Za každnou cenu

Za každnou cenu

Anotace: malý afekt

Za každou cenu
kopni si do mě,
ať Tvá vina
nevidí po tmě
Tvýho pokoje
zatuchajícího
ať smrad co tam je
máš svést na jinýho,
kopni si do mě,
třeba několikrát
já mam nervy ze železa
jak ostnatej drát,
takovej co bije v hrudi
Tvojí vypjatý
aby si každej všiml
co tam máš vyrytý
tu Tvojí velkou hrdost
a nemýlející se
bys chtěl bejt pro všechny
skrytě mračící se...

Tak už mě nech
a vrať se zpátky
a měj mě rád.
Autor lady oToman, 16.05.2012
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hele,jestli kope,tak ho nebrat zpět :o)

16.05.2012 22:23:44 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí