sedmnáct

sedmnáct

Anotace: -_-

zdola dívám se stranou
poklusem úkosem vpřed
léta bloudím samotou
v kruhu nelze býti v před

na řece
rozlitých citů
pluji prudce
peřejemi bez břehů

osaměl podivín
v divném obleku
zmizel jako stín
jak chvění po doteku

nevratná chvíle
-minulost-
ani čin neběhá na míle
věčná je jen pitomost

skrýt před kýmkoli
okna duše zatažené
však před tebou se rozevřely
tobě patří srdce mé
Autor Peaceter, 18.05.2012
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí