Netop

Netop

Anotace: Zahřát se dá jinými způsoby...

Netop.
Netopýři se bojí zimy.
Ne to. To vedle. Dík.
Někdo se utopil. Možná i my.
Nezbylo po nás nic, jen křik.
Až rákosí se zase vzpřímí
položím srdce na chodník.
Potom si lehnu vedle něj
a budu čekat na tirák.
Děj běží dál děj se co děj.
V příkopě vedle vlčí mák,
nesmutni, nebreč, rač se směj.
Až opustí mě beznaděj
budu zas volná. Jako pták.
Tak neboj se, svou bolest skrej
a nech to tak.

Netop.
Radši mě obejmi.
Autor Descardea, 18.05.2012
Přečteno 265x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zapýřená...

21.05.2012 11:25:09 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí