Krása

Krása

Anotace: Krása dnešní doby

Kdysi krásná jako květ, dnes příchází jak omšelé listí.
Kdysi moudrá jako Athéna, nás teď odradí myslí.
Jako loutka vzešlých dní, nás zastaví svým antré.
Proč doufat, nač a kolik lidí po ní touží poté?
Jako tanečnice baletu, nás nadchla svým vystoupením.
Nás dneska odrovná svým levným uměním.
Jak dívka, která milovala mnohé hvězdy.
Je sama dneska milována mnohými lidmi.
Jaká škoda, že ji neznáte i vy.
Možná pro vás zítra překoná své mnohé zábrany.
Je to krása zaslepená brýlemi, které nasadil člověk,
aby viděl lépe Ji.
Autor ašari, 20.05.2012
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí