Čínská jídla

Čínská jídla

Anotace: Čína

Sbírka: Srandičky

Čínská jídla co si dáte?
smažené nudle máte?
ano nudle máme
a s kousky masa vám je dáme.
polévku bych chtěl,
Abych se v bolestech chvěl.
Děkuji na shledanou.

Doma všechny stolujíce
po jídle na ně přišla stolice
Čínské restauraci vyhýbám se obloukem
Kolem jdu radši s naraženým kloboukem.
Zduř Číno
Autor Jacob P. Verlaine, 21.05.2012
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí