osmnáct

osmnáct

Anotace: snad konečně svéprávná? asi ne..

nesmím ti říct
že mám tě rád
neumím hrát
či intrikovat
v upřímnosti
v pravdě
nelze lhát
a mě nezbývá
zas nic víc
než sám
dál
životem se vlíct

s Múzami
odešlas i ty
nemůžu už psát
zahrálas mi na city
mé ego uložila spát
a
odešlas
a mne
nechala si stát
Autor Peaceter, 21.05.2012
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: VE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí