3D

3D

Anotace: plus

3D plus jedna
není tak mnoho
jsi-li důsledná
moje ty touho

dimenzí dalších
bezpočet navíc
jež má v podpažích
prázdno kdes kvapíc

vykouzlíš tolik
kolik je libo
kombinatorik
extrémů příboj

objektů množin
xD plus funkcí
zastínit toužím
reevolucí

3D plus jedna
dimenze - žádná
tužeb pohledná
věž snů proradná

dimenzí počet
jen čtyř nemusí
- se rozdivočet
toužím.. (ať zkusí)
Autor Petbab, 22.05.2012
Přečteno 290x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, enigman, Doradan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí