Ztracená

Ztracená

Anotace: Jedna má dávná tvorba. Znaménko _ znamená krátkou odmlku. Prosím o vaše komentáře, ať vím, jestli to za něco stojí. Díky.

Před hodinou jsem ji spatřil,
_ u kafe stála tam s někým.
A já byl okouzlen
její přirozenou krásou!
Avšak zvony zvoní,
_ a každý jdeme svou cestou.

Doma u stroje pak sedím,
myšlenky své tisknu,
A stále na ni myslím!
Na její Jiskru.

Psaní jsem odeslal
_ a čekám.
Na její odpověď,
je rychlá! a překvapená 

Jsem prý Pan Záhadný
a ona mi Nevěří!
Že na omylu jsem si myslí,
avšak slova má to vyvrací.

Důvěra rodí se
a už se těšíme.
Na sebe!
Až se uvidíme.

Je to ona? Je to on?
Ano! Jsme to my!
A už jdeme, povídáme,
dokonce veverku potkáme!

Jsme oba nesmělí,
a okřídlený nápadník
_ poskakuje kolem,
_ když si sednem.

První, druhá pusa nevyšla.
Nevadí!
Konec to vylepší, 
_ až budem v obětí.

Už odjíždíš v dál,
s úsměvem na tváři.
Mé srdce patří ti,
_ a já zůstal tu sám…
Autor kjar, 22.05.2012
Přečteno 261x
Tipy 1
Poslední tipující: Blázen Viky
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásná báseň, musela jsem si jí dát do oblíbených, zanechala ve mě veliký dojem. :)

29.05.2012 16:42:00 | Blázen Viky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí