dvacetjedna

dvacetjedna

Anotace: ._.

Mám rád rybníky
letní dny na lukách,
pivko pod slunečníky,
i chlapský řeči o holkách.

Slunce západ v tichu lesa,
vlaštovky na obloze,
červená podvečerní noblesa,
psána v poetické próze.

Jako zima dne užírá,
tak víno v láhvi mizí,
snad na dně v lahvince
pravda se ukrývá..
a Červnové romance,
ty nejsou mi cizí.. .
Autor Peaceter, 22.05.2012
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí