Být sama sebou

Být sama sebou

Anotace: Být sama sebou, to je oč tu běží..

Být sama sebou,
to nejtěžší je věc.
Obavy, strach
tíží jako klec.

Ať už smích,či pláč
se zračí na mé tváři,
vždycky jak ty chceš,
bude moje slunce zářit.

Ovlivňuješ mě
a sám to nejspíš nevíš,
přesto jak měsíc moři
se mi jevíš.

Poslední dny však,
jako hvězda zas
chci vzplanout.
Opustit jistotu oblohy,
sama do sebe znovu spadnout.
Autor Jiřina, 24.05.2012
Přečteno 316x
Tipy 2
Poslední tipující: V.N.Losinský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí