~Uplakané

~Uplakané

Anotace: ale jenom počasí...nevadí?

*~*

~Uplakané~

~~~~~~~~~~~~~~~

 To dnešní uplakané počasí

 zase mi umylo vlasy,

 vypere taky listí na stromě

 a máchá prádlo na balkóně.

 Pak do toho jak blázen fučí

 doma si šupneme do papučí.

 

Z každého květu je vanička

 tam květ vykoupe i broučka,

 po dešti se pak osuší

 na sluníčku

 jinému broučkovi půjčí

 vaničku.

 Slunce pak osuší mi vlasy

 i listí na stromech,

 to je krásy.

 

Vítr si sice stále fučí

 přes chodník do trávy

 žabky skočí

 zase je jaro teplem voňavý

 umytí broučci v poupatech

 se schovali

 a tam usnuli a spali

 a spali a spali…

~~~~~~

 Až ti vrabci je probudili…

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 25.05.2012
Přečteno 241x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Doradan, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale kapku zapršet už by mohlo, ST.

26.05.2012 12:22:42 | Psavec

je dobře,že jenom počasí:-)

25.05.2012 14:41:45 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí