Jaro

Jaro

Anotace: ...

Jaro zavítalo do naší vsi,
svítí slunce, štěkají psi.
Marek opět zpravuje varhany.
V parku si nezletilé hrají na panny,
groteskní make-upy plus rtěnky,
opíjejí se energetickými drinky.
Se všemi zkušeně koketují,
před zraky sečené trávy a kvetoucích tůjí.

Jaro zavítalo do naší vsi,
svítí slunce, štěkají psi.
Silničáři nám rozkopali silnici (již před rokem),
štěrkem si ničím boty každým krokem.
Náš opel půjde na technickou kontrolu,
prohlídnou mu podvozek i stav motoru.
A Marcel podřezal javor vzrostlý
neb Markovo garáž kořeny podrostly.

Jaro zavítalo do naší vsi,
svítí slunce, štěkají psi.
Vše kolem bují a elektrizuje,
Látková se líně na slunci rozvaluje.
Jen já si tak pozoruji nerušeně dění
a doufám že se tu něco změní.
Marné čekání je to sice,
mým domovem jsou Domažlice.
Autor Edmond Kadad, 25.05.2012
Přečteno 282x
Tipy 1
Poslední tipující: Alien.v.v.s.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí