Markýza ´d Durona

Markýza ´d Durona

Anotace: 2011

Sbírka: Návrat

Něco na tom bude,
když opakuju stejný chyby,
a dělám jakože nic,
jakože markýza nexistuje,
a svět je placatej.
a já nemám srdce.

A ať si to přebere jak chce,
a třeba aj v "D dur".
Na tohle medicína ještě nepřišla,
a pismena se rozkutálela
po černobílém polomoři.
Autor Jan Václav Znojemský, 29.05.2012
Přečteno 242x
Tipy 1
Poslední tipující: Prinzeschen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí