Krásní a prokletí

Krásní a prokletí

Anotace: ...

Tak chladní
jak kra uprostřed oceánu.
Tak krásní..


Havraní vlasy mají.
A překrásné oči,
až dech se tají.
Tak krásní...


Pohled šelmy,
téměř ďábelský,
kterému podléháš.
A tvá nevinnost pryč rázem je.
Do světa temnot se propadáš..
Už nepatříš do nebe.


Za hřbitovní zdí tě pohřbili,
tím duši tvou zabili.
Ale ty se vracíš...


Nazývají tě prokletým
duchem stoletým.
Říkají ti nemrtvý.

Autor Lasombra, 30.05.2012
Přečteno 661x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí