šel

šel

šel, i když neslyšel.
šel, přes mrtvoly,
čekal na nestvůry.
on sám je nestvůra,
co neví co je důvěra.

vzal ji a udělal se
konečně uspokojil se.
jen ona leží a kouká,
na nic si netroufá.
chuděra, důvěra.

odešel, neotočil se,
šel upálit se.
Přečteno 289x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí