~Ráno

~Ráno

Anotace: a východ slunce...

 

 ~~~~~

Ráno a slunce.

**************

 Na okno východní

 se ráno slunce směje

 tak okno otevřu

 pozvu si slunce do pokoje.

 Slunci se ukloním

 ať zahřeje mi líce,

 nesměle poprosím

 „hřej ještě trochu více“.

 

Já bych víc hřálo

 slunce mi odpoví,

 musíš však počkat

 je zimní období.

 Už je mi chladno

 tak okno zavírám

 na další východ slunce

 se zítra nachystám.

 …

 Už ale nebudu u okna

 jen v košilce stát,

 budu v tvém náručí

 a ty mne budeš hřát.

 ,,,,,,,,,,,,,,,


cccccccccccccccc

Autor Květka Š., 31.05.2012
Přečteno 252x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, Linzerka, střelkyně1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsou pro mne nejmilejší tvé básničky psané srdíčkem...o))

01.06.2012 12:35:52 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí