Strašák a jeho nevěsta

Strašák a jeho nevěsta

Anotace: Všemi přehlížený dokázal to co nikdo jiný

V prostřed pole pořád stál každý se jeho tváře bál
ve slamáku a staré košili kalhoty mu ze starých hadrů učili
z okolí ho nechtěl nikdo znát prý vypadal že se chce jenom prát
myslel jsi že bude na vždy sám teď jeho příběh řeknu vám

když kolem něj chodila Klára prát netušila že jí chce pomáhat
panák ze slámy postaven do bláta možná zázrakem měl srdce ze zlata
i on by s ní chtěl prádlo prát místo toho musí v poli stát
on nevěděl co přijde za šanci a že zažije víc než jen romanci

jednou šla Klára s prádlem ven a on netušil že přišel jeho den
cestou prý mlsala jahody jisté je však to že spadla do vody
hladina se za ní zavřela a strašákovi stoupla síla do těla
bojácně udělal první krok pak pár dalších a do vody skok

on vytáhl tu co miloval a za měsíc si jí pak rovnou vzal
ze strašáka se rázem sedlák stal dobrákem však zůstal dál
když ženu má a dětí pět hned je pro něj hezčí svět
na poli teď hlídá jiný pán ten náš vzlétl k nebeským výšinám
Autor někdojiný, 31.05.2012
Přečteno 277x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí