Stíny

Stíny

Anotace: ...

Kdejaký stín
je jako dlouhá ruka
co se plíží, aby utrhla kus dne.
Nedám se
a neustoupím noci bezedné.

 

Nenechám vystrašit !

 

Přesto -
mám ten pocit,
že jsem tady sám
Tak dej mi ruku konečně,
ať se v tom už neplácám

 


20-11-2003

Autor RPX, 31.05.2012
Přečteno 226x
Tipy 4
Poslední tipující: Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí