Ty si mě neochočíš

Ty si mě neochočíš

Anotace: můj už ex mě chtěl změnit,protože ho nebavilo že jsme ninfa :(( a kevšemu pádila za jeho kámošem který ze mě celou dobu dělal debila

Nejsem domácí mazlíček jsme šelma.Jsem jak divoký pták
co si letí jen tak,tak mě nech tak.I šelma se ráda přitulí ale
divokost jí dál nepustí.Pusť jí z klece nechtěj jí změnit
dokaď nebude chtít sama.Snaha byla ale šelma se nedá
je nezkrotná jako řeka.Nech jí tak ona pozná kde má být
a pak se vrátí zas na pohlazení.Ví kdo jí opravdu miloval
ví kdo se oní postaral.
Autor Gothick L., 31.05.2012
Přečteno 260x
Tipy 2
Poslední tipující: katkabloom, Alien.v.v.s.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí