~Sedmikrásky?

~Sedmikrásky?

Anotace: ..nebo snad hvězdy nad hlavou..

 

~Hvězdy~

~~~~~~~~~~~

 Hvězdy

 jsou jak sedmikrásky

 na sametově hebké obloze

 pod ní sedávají v noci krásky

 jako ty nahaté.

 Na jednom obraze.

 Obraz

 s tou nekonečnou krásou

 neznámý umělec namaloval,

 pánové

 se očima jen pasou

 aspoň jednu hvězdnou krásku

 každý by si domů vzal.

 

Všichni snad vidí Venuši

 které ta nahota

 moc sluší..

 

Jeden,

 ten chce tu s vlasem černým jako noc

 druhý by rád tu malou zrzku,

 třetí si vybírá

 snad až moc

 a při pohledu na plná ňadra

 má chuť na zmrzku.

 

I s tou třešinkou

 na vršku…

 

~~~~~

 Hvězdy dál na obloze září

 a ti pánové,

 jak ti se u obrazu tváří…

 ~~~~~~~~~~~~~~~


jako

Autor Květka Š., 02.06.2012
Přečteno 243x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Doradan, Helena Lovecká, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí