Anotace: Psáno loni...při samoťě....

                                       

                                               Jsem věc,kterou každý-bere si,jak chce.

                                               Jsem noc-v té noci emoce.

                                               Jsem mříží na nádraží,

                                               opadanou zdí,

                                               láskou,touhou která vraždí..

                                               Jsem vítr,co zabíjí,

                                               varhaník,co se upíjí.

                                               Jsem pravá i levá ruka,

                                               nůž,co na srdce ti ťuká.

                                               Jsem pravdou ve lži,

                                               sněhem na slunné pláňi,

                                               přáním k popukání,

                                               ůsměvem na tváři bezvědomí.

                                               Štěstí ve smrti...

                                                Jsem ta, co žila loni,

                                                pověrčivá v nebesa.

                                                Jsem ta,co z lásky neplesá..

                                                Jsem sama zase...sama ve svém čase....

Autor Liduška, 02.06.2012
Přečteno 258x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

letos je to jistě jiné...

04.06.2012 13:05:15 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí