Proč bych měl lhát

Proč bych měl lhát

Anotace: ale co je to lež...

Proč měl bych lhát
jak poznat slova co leží
když na mně padá smutek věží
i oheň chce hřát
i slova pálí...
I Slova pálí...

Proč měl bych se stínem stát
ty smutky někam běží
v srdci tolik sněží
chce se mě smát
a lháři hříchu se báli...
lháři hříchu se báli...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 03.06.2012
Přečteno 326x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Helena Lovecká, Květka Š., Psavec, poeta, Marcone
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pamatuju si tě z dob,kdy jsem sem chodil v době původního literu.
Jsem rád,že si tě pamatuju.

03.06.2012 12:13:48 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí