Jsem vděčná.

Jsem vděčná.

jsem vděčná za svoji lenost
jenom díky jejím důsledkům vím jaká je cena úspěchu

jsem vděčná za každou slzu a trápení
jenom díky jejich hořkosti vážím smích a štěstí zlatem.

jsem vděčná za déšt
protože po něm přijde duha.

jsem vděčná za každej pád
protože i pád je pohyb dopředu

jsem vděčná za svoje chyby
protože mě nutí chtít se zlepšovat

jsem vděčná za to že vím, co je vděčnost
jenom díky tomu si vážím sama sebe.
Autor urcite.me.neznas, 03.06.2012
Přečteno 341x
Tipy 7
Poslední tipující: enigman, Marcone, Manni3, poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Určitě tě neznám,ale líbí se mi,jak píšeš.Jen mi to příjde,jako próza,možná fejeton.To rozřádkování a volný verš...

03.06.2012 19:50:24 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí