Lovec myšlenek

Lovec myšlenek

Anotace: ..................

na papír
se snesl prach
a vyschl inkoust
v kalamáři
myšlenky
jsou na cestách
a další se už
nevytváří

chci nalákat
je zpět
a nabízím svá
slova
první sedá
na můj ret
však lekne se
a schová

v mysli
chystám pasti
a do nich oka
pletu z vět
nástrahy
mám vlastní
snad sednou mi
na lep

každá vteřina
mě tíží víc
jsem lovcem
bez úspěchu
chtěl bych křičet
z plných plic
a marně čekám
na útěchu

nakonec
však uspěji
a znovu naváži
svou nit
mé rýmy
tichem zaznějí
a duše
bude žít
Autor James Libustka, 05.06.2012
Přečteno 255x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, enigman, Helena Lovecká, Lachailla
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrý lov...

06.06.2012 23:53:15 | enigman

hezky ulovené verše

06.06.2012 13:15:50 | kočkopes

s-nová .. ST

05.06.2012 22:12:27 | Helena Lovecká

taky znám a takové stavy občas mívám ;o)

05.06.2012 21:28:45 | Lachailla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí