Ztracená a zatracená

Ztracená a zatracená

Anotace: Ztracená a zatracená ve světě

Ztracená a zatracená.
Ztracená ve světě.
Zatracená o něco více.

Suďte mě, mí soudci.
Tady mě máte. Tady jsem!!

Nechci milost.
Nechci pomoc.
Chci krutý trest.
Za všechnu tu bolest.

Nežádám slitování.
Nežádám nic víc.
Nic než porozumění.

Mám být trestána?
Zač?
Za to že jsem jiná?
Že se liším?
Pak jen opravdové porozumění žádám...
Autor Mejaleleth, 06.06.2012
Přečteno 252x
Tipy 1
Poslední tipující: zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ode mě ho máš... :-)

06.06.2012 23:13:42 | zaba.zuzla

Děkuji

06.06.2012 23:19:06 | Mejaleleth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí