Ono to příjde

Ono to příjde

Anotace: 2011

Sbírka: Návrat

Vždyť se vlastně
nic neděje
když jsi rebel
a potvrzuješ průkazky
o absenci citů
a podporuješ tajné sdružení
na podporu tajných ctitelů,
a vlahé noci
se množí
jako tma po velkém třesku
ale tomu veřit nemusíš,
ono to příjde
a budeš tak bezbranná.
Budu si s tebou hrát.
Autor Jan Václav Znojemský, 10.06.2012
Přečteno 240x
Tipy 1
Poslední tipující: Ejí
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí