Ty to víš

Ty to víš

Anotace: 2011

Sbírka: Návrat

Tak blízko,
a přesto dálka nesmírná.
Procházím Městem duchů,
tak hloupé
mysleli si Švédští vojáci.

Kéž by jsi to věděla
však je jen jak
pára nad hrncem
či tón ztracený
z jedné z mnoha pisní.

Vždy jen jeden
den v týdnu,
je to někde v nás
a nemá to konce
i když se to nejeví nijak zvlaštní,
a ty to víš!
Autor Jan Václav Znojemský, 10.06.2012
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí