Rekognizační

Rekognizační

Anotace: 2011

Sbírka: Návrat

Když vzpomínám
je to jako být nahý
ve vánici
někde kde neznámo.

Přiviraji se mi oči
a skřípají zuby
hodně často jsem šílenstvím
na jiným břehu
dostávám se do cizích vod
a nemám ružový brýle.

Asi jsem se zahrabal
a spoustu věcí bych změnil
často bych někam utekl
ale mám jiný plány.

Buďme aspoň trochu
jako lidi...
Proč nikdy neudělám,
to co chci?!
Autor Jan Václav Znojemský, 11.06.2012
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí