Tolikrát

Tolikrát

Anotace: 2011

Sbírka: Návrat

Už tolikrát
jsem hodil flintu do žita,
už tolikrát
jsem vešel do neznáma,
ale nikdy
jsem nebyl senzační

Na burze klesá
moje tržní cena.
Autor Jan Václav Znojemský, 11.06.2012
Přečteno 234x
Tipy 1
Poslední tipující: P€ŤULK&
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí