Pouze já

Pouze já

Anotace: Anotace se mě netýká...

jsem temnota
jsem vůle zla
jsem samota
jsem duše prázdná

není pro mě nic
nikdy nic nebylo
už ale nechci víc
hledám cokoliv by mě zabilo
Autor Johny Styx, 11.06.2012
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí