velikonoce

velikonoce

Anotace: moje básnička k velikonocům Datum: 07.4.2012 07:43:14 báseň číslo 21:

velikonoce je čas
kdy venku někdy ještě řádí mráz

ale

ale do duše přichází radost a klid
že jaro už bude nad zimou převahu mít

přichází i naděje,

že rozkvete luční kvítí
a lidé budou k sobě blíže míti

že
přestanou i šarvátky a boje
které ničí lidské zdroje

že
lidé budou k sobě blíže mít
až sluníčko ukáže svůj svit

že
slunce bude více hřát
a lidé o lásku více stát

proto všichni radost z velikonoc mějme
a na druhé se jenom smějme
Autor jiří slunce, 12.06.2012
Přečteno 440x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí