Loučení

Loučení

Anotace: I po nejčernější noci přijde den..

I po nejčernější noci přijde den,
ten tam bude náš zlý sen.
Krásné ráno Tě obejme,
lásko, touto cestou se vydejme.

Já Tě budu ochraňovat a ctít,
Tvou ruku chci ve své mít,
hladit a líbat Tvoji tvář,
rád bych byl nové lásky žhář.

Minulost nemohu spasit,
ale přesto chci k boji tasit,
dokázat Ti mých slov upřímnost,
chování mého věčnou rozdílnost.

Ale nechci, abys byla smutná
a pokud je tato věc nutná
rozdělíme naši cestu
je to prostě součást trestu.

Však pokud někdy budeš chtít,
nedaleko budu dlít,
budu na svou šanci čekat,
za to k modlitbě večer klekat.

Navždy tu budu pro Tebe…
Autor Tomikk, 12.06.2012
Přečteno 319x
Tipy 6
Poslední tipující: Hortenzie, Janna, Tesk, Doradan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí