Apokalypsa

Apokalypsa

Anotace: ..a kolem tančili ženy s brýlemi, na podpatcích a kolech

Přes kočičí vnitřnosti viděl jsem apokalypsu.
Jak přetékají hajzly, kanalizace krvácí
a ulice vypadají, jako žrádlo, jež dáte psům.
A kolem tančili ženy s brýlemi, na podpatcích a kolech,
když stará auta v garážích brečela
a silnice volali po apoštolech.
V tom všem jsem byl,
jako zip dámských kalhot přitisknut zevnitř k pahorku rozkoše
a nepohnul jsem rukou ni rty,
abych nezničil tu krásu patřící do koše.
Autor Dezolát, 12.06.2012
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí