Prolínání

Prolínání

Anotace: kam vedou naše touhy ... pár skrytých významů, které možná nezná ani básník sám ... no tak to sem teda dám

Na prahu nocí
- volá mě Praha -
génius locí
– mozek se zdráhá –

však duše letěla by hned
pod dojmem vzpomínek ...

po-zřít zas toho hada,
co v pouti našich milých uliček a ulit,
někde v noci si jen tak ulít
a chytil toho,
kdo chtěl
a
byl tu ..

tanec
na příděl

s houslemi jen tentokrát

cimbál někam odletěl
na drakovi
a ví-no-vém voze ...

sednem za volant

pod vlivem?
kašlem na něj
pojďme si raděj
za-vola-t

či

zaz-píva-t ...

o hvězdách na obloze

Vidím město veliké ...
Autor Helena Lovecká, 13.06.2012
Přečteno 460x
Tipy 9
Poslední tipující: enigman, Gabrielle, střelkyně1, V.N.Losinský
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pod vlivem volantu...

14.06.2012 10:26:00 | enigman

libi se mi spojeni "tanec na pridel"...to j hodne dobre

14.06.2012 09:54:02 | Tanecnice

To zase připomíná něco mně :-).

13.06.2012 22:31:04 | Gabrielle

Ačkoli su antipražák, musím pochválit. Má kouzlo.

13.06.2012 17:39:54 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí