Večer pro jednoho

Večer pro jednoho

Anotace: Jeden z mnoha osamocených večerů nad sklenkou a pokus o volné psaní...

Pěna jak jinovatka,
mizela pod sluncem žárovky.
Já zpytoval život v baru,
kde jsem kouře známý host.

Tak stál jsem u sklenky,
která se podobala rukávu
nekonečného uspokojení,
jelikož se plnila znovu a znovu,
dle předem dohodnutého scénáře.

Nikdo nechápal genius loci,
utvrzený vlnami jukeboxu,
které podpořené odlesky,
ježily se v bublinkách
neúměrně ztepilých.

Komunikace byla náhrada doteku,
neb každý byl upřímný ve své pravdě,
jenž byla převratná i nicotná,
dle svého obsahu a autora.
Autor Tomikk, 15.06.2012
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí