Zkoušej mou jistotu

Zkoušej mou jistotu

Anotace: a pamatuj, že není v ní krásy.

Přeskočme tu patetickou část.
Část úsměvů a slepé důvěry,
té, která táhne ke dnu
vidinou křídel a svobody.

Minulost nás má v paži
a pokouší,
pevnost základů,
již tolikrát smetených
žalem a touhou,
jen ze zvyku stavěných.

Když mizí pochyby,
přichází smutek,
z jistot
o které jsme nestáli,
když se zlomenou hrdostí,
s čistou rutinou a lidskostí
je v nutnosti jsme přijali.
Autor Necelá, 16.06.2012
Přečteno 502x
Tipy 13
Poslední tipující: Nergal, poeta, gallatea, Radhuza, enigman, Barbell, ZILA78
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavá, to teda je.

01.12.2012 22:53:01 | Robin Marnolli

život je plný zkoušek...

18.06.2012 10:44:31 | enigman

Moc zajímavá......S.T.

16.06.2012 02:23:27 | ZILA78

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí