V hlavě dva magnety

V hlavě dva magnety

Anotace: 2011

Sbírka: Návrat

Možná je to zbytečné
možná je to mimo chápání
ale dva pocity se odpuzují
a často nemám názor
na to jak nejsem schopný
jakékoliv akce
abych s tebou mohl
nějak začit.
Prý jsi se tak už narodila
i když te neznám
potřebuju protipól
a křičím do ticha
své odkryté tajné představy.
Autor Jan Václav Znojemský, 16.06.2012
Přečteno 253x
Tipy 2
Poslední tipující: Doradan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí