JETELE KLONĚNÍ

JETELE KLONĚNÍ

Anotace: kouzlo poezie přes křovinořez....:)

JETELE KLONĚNÍ
**************

Potřetí. A snad naposledy

obrací v louky se všechny hledy

pátrají po ostří. Zpívá sen

Žence prý viděly, a ten div

ten vyžal v stéblech negativ

Připravil nivy na Říjen

*

Když ale pozdě stmívá se

on sklidil pak, už nezasel

diamantovým jde hrotem v plen

Proč ? Sám snad vidí naději

v místech, co jiní nechtějí

A jí pak je, v pravdě, okouzlen...

***
Autor Skywalker, 16.06.2012
Přečteno 398x
Tipy 21
Poslední tipující: zdenka, srozumeni, Rootness, šuměnka, Hančí, Dota Slunská, Noc17, Radhuza, enigman, Kett, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super,nadhera...***

21.08.2012 08:02:37 | srozumeni

...příjemné kouzlení...

27.06.2012 20:58:53 | Hančí

já viděla kosu a on to křoviňák (jsem to křovák)...jsi prostě básník!

26.06.2012 15:31:55 | Dota Slunská

v negativu stop...s brouskem...

18.06.2012 10:22:02 | enigman

je fajn mít rád svou práci :o)

17.06.2012 11:14:52 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí