Možná

Možná

Anotace: 2011

Sbírka: Návrat

Možná jsem někdy
jak malý dítě
a jindy možná
jak pán světa
často si protiřečím
a často nevim co chci

A často nevím vůbec nic
a dělám do bych do sebe nikdy neřekl
a spěchám za obzor
ale nikdy bych se nevyměnil
(nebo aspoň, nikdy doopravdy)
ale často tomu moc nechybí.
Jsem chycen ve vlastní pavučině.
A prý že osud!
Autor Jan Václav Znojemský, 20.06.2012
Přečteno 491x
Tipy 1
Poslední tipující: Doradan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vidím se stejně, dobře napsané

20.06.2012 20:42:09 | VE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí