Fun a show

Fun a show

Anotace: vrcholí

Fun a show vrcholí
publikum šílí
domácí úkoly
pro další Kryly

neřeší, nač a proč
chce se líp bavit
honem na kolotoč
se přiotrávit

srdečnost přehluší
mediální vřava
titulků s venuší
kors silná káva

s pikantnou pachutí
- chutná jak chutná
horká až k zalknutí?
je jí to putna

jet stream je zábava
ať je po našem
prach a kouř nasává
v prostředí prašném

rádoby 'umění'
kumšt k pohledání..
- ty Kryly nezmění
umění zdání
Autor Petbab, 21.06.2012
Přečteno 228x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, enigman, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a kolotoč se točí dál...

22.06.2012 17:58:52 | enigman

Líbí se mi, ST.

21.06.2012 23:56:06 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí