ZDÁL SE MI SEN ZA SVÍTÁNÍ

ZDÁL SE MI SEN ZA SVÍTÁNÍ

Anotace: ZDÁL SE MI SEN ZA SVÍTÁNÍ Zdál se mi sen za svítání Beránek si s ovcí hrál A...

ZDÁL SE MI SEN ZA SVÍTÁNÍ

Zdál se mi sen za svítání
Beránek si s ovcí hrál
A lásku jí vyznával
Zdál se mi sen o zpívání.

Zdál se mi sen za svítání
Ptáček letěl kolem skal
Sotva dechu popadal
Zdál se mi sen o létání.

Zdál se mi sen za svítání
Něžně jsi mě objímal
Polibek mi ještě dal
Zdál se mi, však už tu není
Zdál se mi sen o líbání.
Autor JulieNoel, 25.06.2012
Přečteno 266x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí