to co přišlo a příjde

to co přišlo a příjde

Anotace: to co příjde a přišlo

semknuté šiky vojáků
z lesů běží hordy běsů
obláček dýmu tabáku
než se ozvou slova farářů

z nebe blesk a hrom
bubny a ohně války
do tmy s bouří zaplanou
a pak už není cesta zpátky

vojvodové k boji zavelí
pro běsné stvůry z bájí
co na panovy píšťaly hrají
začíná krvavé veselí

vojáky strach v ovce promění
vlčí stvůry prastaré je zabjí
pak stružka krve stéká k prameni
z kterých v dáli lidé koně napojí

králové, knížata, kněží i mniši
co myslí jen na sebe a lidu nedbají
v posledním kostele na poslední mši
vínem si na vlastní zhoubu připíjí

tam kdesi v dáli průvod duchů jde
těch obětovaných pro vyšší věc
brzy objeví se ten průvod i tady zde
do duší pak zakousne se ostrá křeč

bude jen pustina plná můr nočních
pustina plná šílensví těch co přežijí
nebude smutku, lásky, zmizí smích
svět ovládnou jezdci běsů děsiví
Autor Johny Styx, 26.06.2012
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí